Referenties

Wat mijn opdrachtgevers zeggen

"Het optreden zelf was lekker afwisselend in muziekstijlen. Ik ben geen muziekexpert, maar het klonk erg goed in de monumentale Lambertuskerk. Ook jullie idee om sopraan Angelique Wardenier gastoptredens te laten verzorgen, was een gouden greep. Wat een prachtige stem ( waarbij het orkest haar uitstekend begeleidde ) en wat een welgemeende interactie met onze gasten!!! Ik zal het orkest en Angelique zeer warm aanbevelen, indien er zich daar gelegenheid voor doet."

Zonnebloemconcert, Lambertuskerk,

"Graag willen we jou bedanken voor de fantastische middag die wij onder andere dankzij jou hebben gehad. Je hebt niet alleen een bijzondere stem, maar ook een bijzondere feeling de bezoekers aan je te binden. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord en bij de zonnebloemvergadering werden wij als bestuur overladen met complimenten."

Peter van den Hout, voorzitter Zonnebloem regio Dongemond,

Wat een hartverwarmend optreden van Angelique in verpleegtehuis De Biltse Hof. Angelique maakte met haar afwisselende programma vele emoties los. Vooral haar persoonlijke benadering naar onze bewoners met dementie is zo warm en betrokken. Dank je wel voor dit bijzondere optreden!

Monique van Mansum, Activiteitenbegeleiding De Biltse Hof,

"Met de oprichting van de Stichting Weense Tunes heeft dirigent Wil Broos de wereld van operette en Weense romantiek nieuw leven ingeblazen. Gezien de grote belangstelling… blijkt de liefde voor dit licht klassieke genre nog steeds springlevend. Voorop staat dat het enthousiasme van koor en orkest haast tastbaar aanwezig was. Het succes van de middag stond eigenlijk echter door het optreden van sopraan Angelique Wardenier al op voorhand vast. Ook nu deed ze de naam operettediva eer aan. Nog even natuurlijk en charmant als in de Maskeradetijd wist Wardenier ieders hart met haar innemende zangkwaliteiten opnieuw voor zich te winnen."

Monique Meeuwisse, BN De Stem (20 november, 2017),

Angelique & Rolf kwamen met een muzikaal programma voor de bewoners, met het accent op de Operette. Het was de eerste keer en spannend was het wel hoe bewoners dit zouden ervaren. Het is een feestelijke avond geworden met mooie hoogtepunten van bekende operettes, een enkele aria, maar ook af en toe een uitstapje met een ander bekend liedje. Dit klonk voor iedereen als ‘muziek in de oren’ en velen neurieden op uitnodiging van Angelique & Rolf mee. Men vond de glasheldere zangstemmen een genot om te horen en de schitterende kostuums waren een ‘lust voor het oog’. Iedereen ging na afloop naar huis, al pratend en lovend over de mooie en bijzondere avond die Rolf & Angelique hebben gebracht. Het was de eerste keer, maar zeker niet de laatste!”

Arie Cramer, coördinator Recreatie van Saffiergroep, locatie WoonZorgpark Loosduinen,

Kleinschalig en dicht bij de bewoners met alzheimer, weet Angelique alle bewoners te raken en te vermaken met een leuk repertoire, dat voor de bewoners herkenbaar is. Een zuivere stem en een mooi uiterlijk heeft ze van zichzelf, de muziek en het contact zorgt ze zelf voor. Het was dan ook geen enkel probleem om in een kamer bij een erg zieke bewoonster even langs te gaan om daar iets voor de dame te zingen, wat voor deze dame hartverwarmend was. Ik kan haar iedereen van harte aanbevelen.

Helen Steemers, Dagbestedingscoach Westerstein,

Een optreden van Angelique is hét voorbeeld van hoe je echt contact maakt met mensen. Alle ouderen, met of zonder dementie, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers raken ontroerd van hoe Angelique haar optredens geeft. We hebben het afgelopen half jaar twee keer mogen genieten van haar prachtige zang, de mooiste jurken en de liefde waarmee ze optreedt. Angelique zingt voor iedereen en ook voor bewoners individueel, de nodige traantjes werden weer weggepinkt. De kracht van muziek is ongelooflijk mooi, zeker op de manier waarop Angelique dit vorm geeft. Een optreden van Angelique is een kroon op de zinvolle daginvulling voor onze bewoners.

Marja Klink, Coachend begeleider SWZ Sophieke/Willibrord,

Wat een optreden van Angelique bijzonder maakt is de interactie die ze heeft met haar publiek. Ze stelt veel vragen, maakt grapjes, nodigt ongedwongen uit om mee te zingen, schudt handen, en deelt zelfs zoenen op wangen uit. Aan de reacties, die ze vervolgens van haar publiek krijgt, besteedt ze aandacht. Voor alle emoties is er op een laagdrempelige manier ruimte. In 1 uur is er zowel gehuild als gedanst. Haar zang is zuiver en haar jurken zijn prachtig. Het repertoire is zowel origineel als herkenbaar. En voor iedere switch van genre heeft ze een klein attribuutje bij zich, wat meteen weer een andere sfeer met zich meebrengt.

Teunie van Geresteijn, Revalidatie- en Verpleegcentrum Mechropa,

Wat hebben wij genoten van dit fantastische optreden. Jullie hebben als Buffo en Soubrette in de Operette gezorgd voor een heerlijke middag. Vooral de interactie met het publiek en de warme uitstraling was hartverwarmend. Hier zal nog lang over worden nagesproken. Ook wil ik nog een compliment geven voor de mooie aankleding van jullie optreden. Dit evenement is zeker voor herhaling vatbaar!

Kees Korsman, namens Stichting Vrienden van de ViVa,