Voorstellingen

Angelique schittert als klassiek zangeres in binnen- en buitenland met soloconcerten en maatwerk voorstellingen of besloten optredens voor exclusieve evenementen. Hieronder een greep uit de vele programma’s, die zij solo verzorgt of in samenwerking met andere artiesten, koren of orkesten.

Muziek van Hart tot Hart

Met een heerlijke variatie van nog lang niet vergeten klassiekers en Nederlandse luisterliedjes raakt Angelique een diepe én vrolijke snaar en zingt zij rechtstreeks uw hart in.

Snow Queen - The Christmas Show

Een speciale Kerstshow met prachtige, indrukwekkende muziekparels. In de magische sfeer van het oude sprookje neemt Angelique u mee op een reis door het koude winterland van sneeuw en ijs.

Zingend door de tijd

Samen met pianist Kees van Zantwijk neemt Angelique je mee op een muzikale tijdreis rond de wereld. Een fijn luister- en meezingconcert met operette melodieën, opera aria’s en Nederlandse liedjes.

Van Opera tot Musical

Samen met bariton Rolf van Rijsbergen slaat Angelique op een humoristische en speelse manier een brug tussen de klassieke wereld van de opera en de glitter en glamour van de musical.

Wiener Tradition

Met kleurrijke kostuums en een prachtig decor neemt Wiener Tradition u mee door Operetteland naar de parken, terrassen en koffiehuizen van het oude Wenen en Budapest.

Opera della Casa

Het Ensemble ‘Opera della Casa’ combineert opera en operette met cabaret en een flinke dosis humor. Met deze theatrale en verrassende opera-act zorgen zij al jaren steevast voor een dolenthousiast publiek!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Laten we in gesprek gaan.

Contact