Tailor made programma in en om Split

Project Description

Na Marokko en Malta was dit jaar Kroatië de bestemming van de 3-daagse trainingstrip van Dell. Na een intensieve training op de eerste dag begon op dag twee het actieve gedeelte. Door middel van een op maat gemaakt programma in en om de oude stad Split, leerde de groep de regio op verschillende manieren kennen.

Zo hadden zij ‘s ochtends een prachtig uitzicht over de stad en de haven vanaf berg Marjan, welke zij met een mountainbike getrotseerd hebben. Hierna werd de groep door de oude gangen en kelders van het Paleis geleid en leerden ze meer over de rijke geschiedenis van Split. ’s Middags stond er opnieuw een sportieve activiteit voor hen op het programma; raften op de Cetina Rivier.

Na deze energieke dag werd er ’s avonds culinair gegeten in een van de beste restaurants in Split. Door het boeken van een late retourvlucht kon ook de derde dag goed besteed worden. Met een offroad 4×4 jeep tour door de bergen van Mosor werd deze 3-daagse trainingstrip succesvol afgesloten.

Starlive heeft voor deze incentive reis een compleet op maakt gemaakt programma samengesteld met unieke belevenissen. De vluchten en het hotel geregeld en de deelnemers persoonlijk begeleid in Kroatië. Op deze manier hebben wij onze opdrachtgever compleet ontzorgd, waardoor zij alle aandacht konden geven aan hun deelnemers.

Benieuwd naar wat wij nog meer doen? Lees hier meer over onze services.

Project Details

  • Datumapril 2016
  • KlantDell
  • Aantal personen6
  • DoelstellingTrainingstrip
  • LocatieSplit, Kroatië